Aktuálně
Fiesta Brazil night
Brazilský večer v Blackdogu!
Přijďte posedět u latinských rytmů z pod rukou DJe Liquid A, u toho popíjejte Caipirinhu na 7 různých způsobů (jahoda, malina, kokos, kiwi, jahoda&meloun, maracuja, pimento) a dostávejte od nás dárečky spojené s Brazílií. Těšíme se na vás.
Brazilský večer v Blackdogu!
Empanadas vegetariánské (černé fazole, cheddar)
Empanadas masové (hovězí maso, cheddar)
Xim Xim (kuřecí kotllík s krevetami, kešu oříšky, kokosovým mlékem a chili) s jasmínovou rýží
250g Rump steak s chili-limetkovou omáčkou, černými
fazolemi a jasmínovou rýží
Míchaný salát s jahodami, kalamata olivy, sýrem s modrou plísní a lískovými ořechy s brusinkovým dressingem
REKONSTRUKCE KUCHYNĚ 2-4.6.
Omlouváme se, příští týden v pondělí, úterý a středu bude restaurace uzavřena z důvodu sanitárního úklidu, který tentokrát spojíme s rekonstrukcí kuchyně. Ta je potřeba přehodnotit z hlediska víkendových návalů, na které není původní kuchyně připravena. Vyřešíme tím časté stížnosti na delší čekání na jídlo, a rozhodně zpříjemníme pracovní podmínky chlapcům v kuchyni. Děkujeme za pochopení.
Dnešní speciality
Speciality na dnešní večer > Hovězí Teriyaki tacos s asijským salátem Coleslaw, Filet z lososa s parmezánovou krustou na kroupovém rizotu, Míchaný salát s nakládaným kozím sýrem, Marinované krevety na špenátovém salátu s čerstvým avokádem.
Dnes naraženo
Na pípě dnes naraženo > Matuška Raptor 15° polotmavý a Permon Sherpa 16° světlý, Litovel Gustav 13° polotmavý. A samozřejmě Holba Šerák 11° a Premium 12°.
Dnešní speciality
Speciality na dnešní večer > Sous vide vepřová kotleta na rizotu s restovanou rukolou, Čerstvý salát z avokáda s krevetami a limetkovým dressingem, Špenátový salát s domácím kozím sýrem.
Dnešní speciality
Zapečené škeble (clams) s brioškovou drobenkou a parmesanem, Pošírovaný loso v bílém víně na rukolovém salátu s rajčetem a parmesanovými hoblinami, Salát z asijských listů s rajčetem, okurkou, paprikou a miso dressingem.
Dnešní speciality
Dnes večer na menu > Pečený losos v escabeche na listovém špenátu, Steak ze španělské svíčkové s houbovou krustou na restované rukole, a vynikající salát z asijského mixu salátů s dvěma druhy melounu, okurkou, paprikou, cherry rajčaty a miso dressingem. Možno si dát i s restovaným kuřecím masem.
Special dezert v nabídce
Pain Perdu francouzský toast s čerstvými jahodami a ananasovým coulis.
Merkádo festival
Kdo budete mít zítra cestu přes Jiřák, zastavte se u našeho stánku v rámci latinsko a jiho amerického festivalu Merkádo. Tohle budete moci ochutnat z našeho peruánského menu K tomu vám připravíme klasický peruánský výborný koktejl Pisco sour.