O nás
Blackdog Bar&Grill je živá restaurace v centru Berouna. Pro hosty máme připraveno pečlivě sestavené sezonní menu zejména severo a latinsko-americké kuchyně, zaměřené na poctivé burgery, tex-mex a texaské BBQ. Náš bar nabízí pivo Holba z Moravských Hanušovic v Jeseníkách, pravidelně obměňovaný výběr piv z malých a středních pivovarů, kvalitní vína od malých vinařů a výbornou kávu z místní pražírny. V nabídce najdete i pivní speciály, vína a kávu pod značkou Blackdog, vyrobené ve spolupráci se spřátelenými producenty. Příjemnou atmosféru můžete vychutnat v restauraci, na klidné terase či nekuřácké verandě, nebo v samostatném salónku pro uzavřenou společnost.
Moc se těšíme na Vaši návštěvu!
Blackdog team
Naše historie
V roce 2010 jsme v Berouně otevřeli stánek s „tak trochu jiným fast food“ občerstvením, kde jsme nabídli Berounským strávníkům originální sortiment mexických rychlých pokrmů jako burritos, quesadillas, nachos atd, a hlavně výběr kvalitních gurmánských burgerů. Scott Van Wagenen, šéfkuchař Blackdogs původem z New Yorku, se již na počátku postaral o výběr prvotřídních surovin a originálních receptur. Ukázali jsme, že i na pár čtverečních metrech lze připravit jídlo, pro které si budou jezdit lidé ze širokého okolí. Naše burgery se velmi rychle staly synonymem pro kvalitní a poctivý kus masa v chutné housce za dobrou cenu.
O rok později jsme opodál otevřeli malou restauraci ve stylu bistra Blackdog Cantina. Sortiment jsme rozšířili o další autentické mexické pokrmy, denní menu a kvalitní steaky a začali s podporou malých pivovarů. Naším konceptem i poté zůstalo zaměření se na kvalitní suroviny, originální receptury, domácí kuchyni a hlavně spokojenost hostů. Za naši snahu jsme bdrželi řadu ocenění a především v letní sezoně jsme byli pravidelně obleženi věrnými hosty z Berouna i výletníky ze všech koutů Čech.
Na začátku roku 2014 jsme sebrali odvahu a využili nabídky krásného prostoru kousek od náměstí v Berouně. Rozhodli jsme se nejen naši restauraci přestěhovat do již dlouho očekávaných větších prostor, ale také rozšířit celý náš koncept o nabídku studených a teplých tapas, rozšířili jsme výběr burgerů a tex-mex specialit. V tomto roce jsme se rozhodli zaměřit na čím dál více oblíbený koncept uzených specialit ve stylu pravého Texaského BBQ. Na naši terasu jsme umístili na zakázku vyrobenou udírnu s grilem a kuchaři před zraky hostů několikrát týdně udí BBQ speciality pro naše stálé menu i nabídku sezonních specialit.
V roce 2016 jsme vyslyšeli volání po otevření pobočky v Praze, kterou jsme otevřeli ve zrekontruovaném prostoru bývalé restaurace U Pomníku na Palackého náměstí.